NEWS IN ENGLISH МАГАЗИНИ ВРЕМЕТО ЛИНКОВЕ БЮЛЕТИН СПИСАНИЕ ЗА НАС
ТАГОВЕ
ПОСЛЕДНО В BR TV
Fiberglass and Megapixels
Тълпи от фотографи пристигат на Хаваите всяка зима...
Quiksilver Cypher Vision
Вижте Дейн Рейнолдс, Джулиан Уилсън, Жереми Флорес...
Cancer To Capricorn - последния филм на Reef
Екзоични сърф дестинации, красиви жени и жаждата з...
КАЛЕНДАР
Blueroom
Ивент/България
Ивент/Свят
Core!
Музика
Други
легенда
АНКЕТА
През Новата година искам...
 първо да изтрезнея. После ще му мисля.
 нова екипировка
 да карам на Хаваите с нова екипировка
 да карам навсякъде с новата си екипировка
 само да карам с приятелите си. Друго не ми трябва.
SUP Fest на езерото Ариана
27.05.2013 Bookmark and Share
Искате ли да се научите да карате SUP (Stand Up Paddle Boarding) и да изкарате едно забавен ден на езерото Ариана? Вижте какво ви готвят от А-team:

Ние от А-team с подкрепата на Столична Община и помоща на нашите партнъори имаме удоволствието да ви поканим на първия за България SUP/SURF FEST. Избрахме си емблематичното ез.Ариана в сърцето на София , а за да бъде настроенйето още по приповдигнато се спряхме и на един от любимите ни празници а именно 1 Юни (Световен ден на Детето).

Но какво всъщност представлява SUP SURF-a?

SUP - Stand Up Paddle boarding - e един от наѝ-новите и бързо набиращ световна популярност водни спортове. Използвайки сърф дъска и дълго гребло,той съчетава хавайския сърф и каякинга. SUP е достъпен спорт за всички възрасти и може да се практикува както в спокойните води на езера и реки,така и в бурните открити води на морета и океани. Този спорт е много подходящ за разтоварване или за екстремни изживявания и емоции,когато се практикува на вълни. Освен това е и приятна тренировка, която раздвижва и тонизира цялото тяло.


Запознахме ви с основите и сега е време да ви разкажем и как ще протече деня на събитието.Даваме старт точно в 12:00 и през следвашите 90 минути всеки има възможност да тренира със екипировката предодставена ни любезно от нашите партнъори.В 13:30 ще стартира и неформално обученйе .За целта ние и наши колеги ще се погрижим за вашето добро изкарване върху SUP Board-a , ще ви покажем първите стъпки в усвояването на този прекрсен спорт и ще се опитаме да запалим пламъка във вас толкова силно че да се видим на морксия бряг отново.След това идва време и за глвната част от деня а именно състезанието.Началният му час е 16:00 а краят 19:00.
 
През целият ден за настроението и музиката ще се погрижат Emil Prize (Camp Sessions ) & DoLittle.Музиката и забавните викове ще оттекват покрай езерото чак до 21:30 , а след това ви каним в клуб Маймунарника (п.Борисова Градина) на афтърпартито с подкрепата на любимите ни Camp Sessions.Вземете приятели и доброто си настроение и елате да се позабавляваме по детски!
Събитието е съфинансирано от Програма за изпълнение на Общинска стратегия за развитие на физическото възпитание и спорта на Столична община и се реализира в подкрепа на кандидатурата на София за европейска столица на културата - 2019г. Събитието се организира под патронажа на кмета на гр.София г-жа Йорданка Фандъкова.
 
 
Повече за събитието и неговата програма - ТУК!  КОМЕНТАРИ
Коментирай...
име (задължително)
имейл (задължително)
smile wacko stare non chinese oui evilgrin ohmy devlish cry mad closedeyes sleep dry unsure glare wink doze mellow blink huh happy tongue biggrin sick laugh rolleyes biggrin123 lipssealed excl w00t cool hehe angry inquisitive confused sad surf ph34r pinch blush roule
код (задължително)
 NEWS IN ENGLISH МАГАЗИНИ ВРЕМЕТО ЛИНКОВЕ БЮЛЕТИН СПИСАНИЕ ЗА НАС WHITEROOM.INFO
Blueroom.info Whiteroom.info
2002-2009 © BLUEROOM.info е част от WHITEROOM.info snowboarding e-zine. Всички права запазени.