NEWS IN ENGLISH МАГАЗИНИ ВРЕМЕТО ЛИНКОВЕ БЮЛЕТИН СПИСАНИЕ ЗА НАС
ТАГОВЕ
ПОСЛЕДНО В BR TV
Fiberglass and Megapixels
Тълпи от фотографи пристигат на Хаваите всяка зима...
Quiksilver Cypher Vision
Вижте Дейн Рейнолдс, Джулиан Уилсън, Жереми Флорес...
Cancer To Capricorn - последния филм на Reef
Екзоични сърф дестинации, красиви жени и жаждата з...
КАЛЕНДАР
Blueroom
Ивент/България
Ивент/Свят
Core!
Музика
Други
легенда
АНКЕТА
През Новата година искам...
 първо да изтрезнея. После ще му мисля.
 нова екипировка
 да карам на Хаваите с нова екипировка
 да карам навсякъде с новата си екипировка
 само да карам с приятелите си. Друго не ми трябва.
Балканска среща на градските сърфисти в София
08.05.2013 Bookmark and Share
 Най-добрите лонгбордисти на Балканите се събират в събота, 11 май, в Борисовата градина за да премерят сили в няколко дисциплини. Мероприятието е в рамките на второто издание на „Лонгборд срещата на годината”, организирано от фен страницата  “Longboarding Bulgaria”.


 
Лонгбордът представлява по- голям скейтборд, подходящ за развиване както на по- високи скорости, така и за дисциплини характерни за сърф спортът, като танцуването върху дъската. 
 
У нас този спорт бързо набира скорост пред последните 2 години. В България най- много лонгбордисти има в София, Варна, Русе, Бургас. Очаква се годишната среща в събота да събере както местните райдъри, така и най- лудите глави от Румъния, Сърбия и Гърция. Организаторите очакват общо над 250 участници.

 
Официалната част на събитието започва в 15 ч. в Борисовата градина. Програмата включва сесии по слайдинг (дрифт с дъската), трикове, слалом. Всеки, който изяви желание, ще има възможност да тества дъските, осигурени от спонсорите, а момичетата ще получат специален съпорт за първите си стъпки от крю-то Longboard Girls Crew Bulgaria. Няма да се мине и без бира и музика (осигурени от бар Петък), така че присъствието ще е интересно дори и за тези, които не намерят смелост да скочат на дъските.

 
Преди официалната част, лонгбордистите се събират на НДК, за да направят обиколка по столичните улици. Вечерта също ще бъде крайно интересна- барбекю партито ще е в скейтлуба Grind House в София по случай 2 годишнината от проекта LongDayBoarding
 
 
  КОМЕНТАРИ
Коментирай...
име (задължително)
имейл (задължително)
smile wacko stare non chinese oui evilgrin ohmy devlish cry mad closedeyes sleep dry unsure glare wink doze mellow blink huh happy tongue biggrin sick laugh rolleyes biggrin123 lipssealed excl w00t cool hehe angry inquisitive confused sad surf ph34r pinch blush roule
код (задължително)
 NEWS IN ENGLISH МАГАЗИНИ ВРЕМЕТО ЛИНКОВЕ БЮЛЕТИН СПИСАНИЕ ЗА НАС WHITEROOM.INFO
Blueroom.info Whiteroom.info
2002-2009 © BLUEROOM.info е част от WHITEROOM.info snowboarding e-zine. Всички права запазени.